Jeg har gennem 20 år som entreprenør opsamlet en bred vifte af kompetencer indenfor byggeri, både stort og småt, problemfrit og problemfyldt samt simpelt og udfordrende. Dette tilbyder jeg nu at levere som konsulentydelser efter aftale.

Byggerådgivning og byggestyring i bredere forstand dækker nogenlunde mit arbejdsområde.

Ved at benytte kontra byggestyring får du en erfaren entreprenør, der ikke løber af pladsen bare fordi det bliver lidt svært. Jeg besidder stor erfaring indenfor specielt byggestyring og projektledelse.

Som en del af pakken følger:

Budgetstyring
Vi ved hvad tingene koster og kan dermed udarbejde realistiske budgetter og styre dem under byggeriet

Byggestyring
Som ansvarlig for gennemførelse af mere end 50 større byggeprojekter kender jeg de problemfyldte områder og ved, hvornår der skal sættes ind

Ansvar
Jeg har haft det overordnede ansvar for byggesager i både fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise med entreprisesummer mellem 1 mio. og 180 mio., hvorfor jeg er vant til at tage det overordnede ansvar.

Vedholdenhed
Jeg ved hvor vigtigt vedholdenhed er. Tillid er godt, kontrol er bedre men razzia er bedst. Gennem konstant opfølgning forfølges selv de små udfordringer helt til døren.

Simpelt
Jeg producerer ikke papir for papirets skyld. Jeg bruger ressourcer på, at bevidstliggøre alle parter om de enkeltes ansvar og ikke sprede ansvar ud i forsamlinger og grupper.

Organisation
Ved samarbejde med kontra byggestyring samler du alle områder af rådgivning, projektledelse, budgetstyring og byggestyring i en person, hvorfor der frigives ressourcer til andre opgaver.

Krisestyring
Jeg har utallige gange styret en svær sag i mål, efter der var kommet udfordringer. Jeg ved, hvad der skal til for at løse sagerne og komme i mål.

AB 92
Jeg kender AB 92 og jeg ved via erfaring, hvorledes eventuelle tvister håndteres, ligesom jeg gennem erfaring kan komme med en realistisk vurdering af udfaldet af en eventuel tvist.

 

Peter Bang

Entreprenør
Bygningskonstruktør (HD)
Mobil: 23 26 66 33
Mail:pb@kontrabyg.dk